Translate

07-01-2015

Kass Basher (Review/Secrets!)

Kass Basher (Mep een Kas in het Nederlands) is een flash game die te spelen is op de www.Neopets.com website. Bij Kass Basher is moet je een Kass, een soort van vogel, uit een boom laten vallen en hem vervolgens met een stok, brood of knuppel slaan, waardoor de Kass vooruit vliegt. Het doel is om een zo hoog mogelijke score te halen. Normaal hou ik niet zo van spellen die 'niet uit te spelen' zijn, omdat ik het leuk vind als je iets afmaakt, maar bij dit spel is het anders. Als je begint heb je nog niet het brood, de stok en de knuppel. Als je begint heb je alleen maar het brood, meer niet. Als je de Kass voorbij de 175 meter slaat, speel je de stok vrij. Als je de Kass dan voorbij de 450 meter slaat, speel je de knuppel vrij. De knuppel vrijspelen is de eerste keren lastig, maar als je de juiste techniek gebruikt zou het makkelijk moeten kunnen.

Aangezien er voor de rest niet zo veel over dit spel te vertellen valt, dacht ik dat het misschien leuk was om wat te vertellen over 2 geheimen die in dit spel verstopt zitten, dus... hier zijn ze dan:

The Drackonack Secret


Een drackonack is een Neopet die in deze game als een geheim verstopt zit. Elke keer als je Kass klaar is (stil ligt) komt er een Neopet die je score aangeeft. Op de 820 meter (ongeveer) ligt er een steen op de grond. Door hierop te klikken geeft de eerstvolgende keer dat je dood gaat, een dragonack de score aan!


Playing with the tree

The Tree

Heel soms veranderd de bat waarmee je slaat in een boom. Met de boom kan je rond de 1700 meter en zelfs hoger slaan, maar jammer genoeg is dit heel zeldzaam. HEEL ZELDZAAM!




Ik vind Kass Basher een grappig spel, omdat het redelijk verslavend is en niet heel snel saai wordt. Ik vind de geheimen wel cool, maar het is wel jammer dat de boom als batje zo zeldzaam is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten