Translate

16-02-2015

The Adventures Of Red: Quest For The Chocolate Muffin

The Adventures Of Red: Quest For The Chocolate Muffin is een internet game gemaakt door Armor Games. De game gaat over Red, die gek genoeg geel is. Nu weten we dus ook dat de maker van de game kleurenblind is. Red is aan het wandelen door het bos, wanneer hij merkt dat hij honger heeft, omdat hij ontbijt over heeft geslagen. Gelukkig ziet hij in het bos een bord waarop 'Gratis Muffins' staat en een pijl. De pijl wijst naar een kasteel en dus gaat Red naar binnen om de muffin te zoeken.

In het kasteel bevinden zich een hoop puzzels en ook een heleboel deuren, die een sleutel nodig hebben (in dezelfde kleur als het slot), om geopend te worden. De puzzels zijn van verschillende moeilijkheden en wanneer je een puzzel oplost krijg je een sleutel om een deur mee te openen.

Behalve sleutels zijn er ook diamanten verspreid door het kasteel. Deze diamanten liggen in vele kamers verstopt en zijn te vinden door er op te klikken. Ook zijn er hoeden te vinden in het kasteel. Door op een hoed te klikken, zet Red hem op.

Alvast een waarschuwing: Het einde van de game is net ietsje anders dan je verwacht.


Klik hier om de game te spelen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten